INFO


Klubipääty on Telia 5G Areenan klubipäädyssä eli eteläpäädyssä sijaitseva katsomonosa, joka on avoin kaikille HJK:n kannattamisesta kiinnostuneille. Klubipääty ei olekaan kannattajaryhmä vaan kaikille avoin kannattajakatsomo - toisin sanoen Klubipäätyyn tuleminen ei edellytä liittymistä mihinkään ryhmään.
Klubipääty on keskellä eteläistä katsomonosaa, jossa ovat mukana kaikki Klubin kannattajaryhmät sekä kannattajat. Tavoitteena on täyttää koko eteläpääty äänekkäistä Klubilaisista.


Tule mukaan kannustamaan Klubia yksin tai vaikkapa kaveriporukalla!


Klubipääty
Klubipäädyn kaksi keskimmäistä katsomonosaa ovat seuran virallinen kannattajakatsomo ja riippumatta muista mahdollisista ohjeistuksista, seisomakatsomo. Kannattajakatsomossa annetaan seisten ja parhaalla mahdollisella tavalla tuki joukkueelle lauluin ja huudoin.

Heilutusliput
Klubipääty on HJK:n kannattajakatsomo, jossa tuetaan joukkuetta myös visuaalisin keinoin. Klubipäätyyn saapuvan tulee huomioida ja hyväksyä, että liput ja kaulahuivit saattavat ajoittain estää näkyvyyttä kentälle. Katsomotoiminnasta vastaavat henkilöt pyrkivät huomioimaan pelitilanteet ja varmistamaan ottelun häiriöttömän seuraamisen etenkin pelin ratkaisuhetkillä.

Esineiden heittely
Ainoastaan pelaajat ja pelitapahtumat kuuluvat kentälle. HJK:n kannattajat tuomitsevat kaikenlaisten esineiden kentälle heittämisen.

Järjestyksenvalvojat
Järjestyksenvalvojat ovat HJK:n henkilöstöä, jotka pyrkivät takaamaan häiriöttömän ottelutapahtuman. Järjestystenvalvojien työtä kunnioitetaan aivan kuten seuran muunkin henkilöstön ollessa kyseessä.

Vierasottelut
Ylläluetellut periaatteet koskevat myös HJK:n vieraskatsomoa.