21.4.2017

Klubipääty esittää: HJK 110v KlubiKesäkuun 19. vuonna 1907. Franz Fredrik Wathén, Kaisaniemen puisto ja jäätelötötterö.

Kyseisestä hetkestä alkoi suuri stadilainen menestystarina Helsingin Jalkapalloklubin saadessa virallisesti alkunsa. Päätös seuran perustamisesta oli tehty jo saman vuoden toukokuussa, mutta kesäkuussa -07 seura asteli ensiaskeleensa.

Tuosta meidän kaikkien elämään suuresti vaikuttaneesta hetkestä tulee tänä vuonna kuluneeksi 110 vuotta. Matka on ollut pitkä ja välillä kivikkoinen. On selätetty talousvaikeuksia, käyty Euroopassa ja tähtiäkin paidan rintaan on mukaan tarttunut kaksi. Bollis on vaihtunut fiiniksi stadikaksi, joka toivon mukaan palaa lähivuosina täyteen loistoonsa. Kaikista aiemmin koetuista hetkistä huolimatta matka on vasta alussa ja seura voi paremmin kuin koskaan.

Klubipäädyllä onkin ilo ja kunnia järjestää HJK 110v juhlat eli vähän lyhyemmin ilmaistuna Klubi Klubi.

Juhlavastaanoton paikkana toimii luonnollisesti Tavastia ja liput tapahtumaan myy Klubipäädyn lisäksi Tiketti. Lipulla on hintaa 15 euroa ja lipputuloilla katetaan illan juoksevat kulut. Mahdolliset ylijäämät käytetään lyhentämättömänä Klubipäädyn toimintaan.

Tässä viikonlopun kattaus:

Lauantai 17.6: Juhlat Tavastialla
Klo 18.00 Ovet auki
Klo 19.00 Ensimmäinen bändi lavalla
Klo 22.30 Neljäs ja viimeinen bändi lopettaa
Klo 23.00 Tavastian lauantaidisko, jossa saamme jatkaa juhlintaa neljään saakka. HUOM! Juhlien lipulla saat jäädä bilettämään myös lauantaidiskoon ilman minkäänlaista lisämaksua.

Sunnuntai 18.6.
110v juhlaottelu, KuPS - HJK klo 18.30. Busseja lähtee useampia ja ilmoitellaan niistä tarkemmin lähempänä.

Tervetuloa ja Tavastia täyteen.