29.3.2016

Kausi käyntiin! Veikkausliigakauden ensimmäisen viikon ohjelma


Veikkausliigakausi 2016 pyörähtää käyntiin aivan muutaman päivän päästä. Ennen lauantain avausmatsiakin tapahtuu, sillä keskiviikkona järjestetään kannattajatapaaminen Sonskulla ja torstaina tulee viimeistään laittaa maksuun kauden ensimmäisen vierasreissu Maarianhaminaan.

Ke 30.3. HJK Cup ja kannattajatapaaminen Sonera Stadiumilla

Klubi järjestää kauden alla perinteisen HJK Cupin, jossa kaikki seuran joukkueet kilpailevat turnausmuotoisesti rangaistuspotkukilpailuissa. Turnaus käynnistyy keskiviikkona 30.3. klo 16.45. Myös edustusjoukkue, Klubi 04 ja naisten joukkue ovat perinteisesti osallistuneet turnaukseen, joten kannattajilla on oiva tilaisuus käydä tsekkaamassa, kuka on seuran kovin rankkarispesialisti.

HJK Cupin yhteydessä järjestetään ensimmäistä kertaa kannattajatapaaminen
ravintola Bolliksessa kello 18.00-18.30. Paikalla seuran ja edustusjoukkueen toimintaa, tulosta ja valmistautumista alkavaan kauteen ovat esittelemässä toimitusjohtaja Aki Riihilahti, päävalmentaja Mika Lehkosuo ja suurin osa joukkueen pelaajista. Tule kysymään Ägältä ja Banalta heidän ajatuksiaan tulevasta kaudesta ja samalla toivottamaan pelaajille tsempit mestaruusjahtiin.

To 31.3. Maarianhaminan vierasreissun 24.4. maksun eräpäivä

Klubipäädyn kauden 2016 ensimmäinen vierasreissu suuntautuu kohteista parhaaseen, Maarianhaminaan, missä HJK kohtaa paikallisen IFK:n sunnuntaina 24.4. kello 16.

Reissu toteutetaan aikaisempina vuosina hyväksi havaitulla yhden bussi- ja kahden laivamatkan taktiikalla:

klo 5.45 Bussi Rautatientorilta Mikonkadun tilausbussipysäkiltä kohti Turkua
klo 8.45 Laiva Turku - Maarianhamina
klo 14.10 Saapuminen Maarianhaminaan
klo 16.00 IFK Marieham - HJK
klo 23.45 Laiva Maarianhamina - Helsinki
klo 10.00 Saapuminen Helsinkiin

Matkalle ilmoittaudutaan yksinkertaisesti maksamalla se Klubipäädyn tilille. Laita viestikenttään mukaan puhelinnumerosi, syntymäaikasi ja myös lähtijän nimi mikäli matkan maksaa äiti, iskä tai joku muu namusetä.

Tilinumero: FI80 1025 3500 4481 65
Saaja: Klubipääty
Hinta: Kauden 2016 vierakausarilaisille vain 30€, muille 40€
Eräpäivä: Ihan viimeistään 31.3.La 2.4. KAUSI KÄYNTIIN! HJK - IFK Mariehamn klo 14

Pitkä talvi alkaa olla lusittu. Kevät nostaa päätään ja kaikkihan tietävät mitä silloin tapahtuu. Kauden ensimmäisessä liigapelissä vastaan asettuu sipsisaaren ylpeys, MIFK, joka tuo mukanaan laivallisen kannattajiaan.

Klubipäädynkin on siis syytä olla loppuunmyyty, sillä kannatuksessa ei hävitä kotiavauksessa kenellekään. Matsi saa mukavan lisämausteen myös Medon ja Miklun paluusta, mikä luonnollisesti kuuluu myös täydessä päädyn sektiossa.

Matsi alkaa klo 14.00. Alkupelit Viidessä Pennissä klo 12.00 ja Soneralla klo 13.00 eteenpäin.
Päädyn myyntiständillä on ennen peliä ja puoliajalla ostettavissa uusia t-paitoja, uusia huiveja, huppareita ja tarroja. Näistä lisätietoa edellisessä blogimerkinnässä.

Tule paikalle huutamaan Klubi kohti mestaruutta ja 110v juhlavuoden 2017 huipentavaa lohkovaihetta!