7.2.2016

Klubipäädyn vieraskausari - Vuoden 2016 halutuin lompakon täyteNyt niitä saa taas! Ole tuhma ja tule kokemaan kaikki kesän kuumimmat ja syksyn sateisimmat reissut. Kausariin on sisällytetty kaikki bussilla tehtävät reissut eli tsetistä jää uupumaan pääkaupunkiseudun paikallisten lisäksi vain botskireissu Ahvenanmaalle ja pohjoisen vierailut, sekä mukavasti torstaille asetettu Vaasan vierailu.

Paras ja edullisin tapa varmistaa pääsysi mukaan kaikille bussireissuille on ostaa Klubipäädyn vieraskausari. Se oikeuttaa matkaan kaikkiin mainittuihin matseihin. Vieraskausari maksaa 160 euroa, jolloin yhden bussireissun hinnaksi tulee tuttuun tapaan 20 euroa. Maksu on mahdollista suorittaa kahdessa erässä, jolloin ensimmäiset 80 euroa tulee maksaa perjantaihin 20.5. mennessä. Jälkimmäisen 80 euron maksun eräpäivä on maanantaina 27.6. 

Vieraskausarin reissut ja bussien alustavat lähtöajat:

Pe 20.5. FC Lahti - HJK klo 16.30, Kisapuiston stadion, Lahti
Su 29.5. KuPS - HJK klo 12.00, Savon Sanomat Areena, Kuopio
La 18.6. SJK - HJK klo 7.30, (Lähtö Rautatientorilta!) Seinäjoen uusi jalkapallostadion
Su 17.7. Ilves - HJK klo 14.00, Tammelan stadion, Tampere
Su 31.7. FC Inter - HJK klo 14.30, Veritas stadion, Turku
Su 21.8. VPS - HJK klo 11.30, Hietalahden stadion, Vaasa
Pe 16.9. FC Inter - HJK klo 16.00, Veritas stadion, Turku
Ma 17.10. Ilves - HJK klo 15.30, Tammelan stadion, Tampere

Tilaa vieraskausarisi sähköpostilla osoitteesta klubipaaty(at)gmail.com. Laita viestin otsikoksi "Vieraskausari 2016" ja viestikenttään nimesi sekä puhelinnumerosi. Ilmoita samalla haluatko maksaa kausarin yhdessä vai kahdessa erässä. Maksuohjeet saat paluupostissa. Kausarilaisille jaetaan ensimmäisellä reissulla 20.5. Lahteen lompakkoon sopiva kortti, jota voi taas läpsytellä bussissa muiden kiusaksi. HUOM! Tilaukset ovat sitovia. Kausikortti on henkilökohtainen. Vieraskausikortin hintaan ei sisälly ottelulippuja.

Lähtöpaikka on aina Sonera Stadiumin edustalla Urheilukadulla, paitsi Seinäjoelle lähdetaan Rautatientorilta. Yksittäisten matkojen hinta on 25 tai 35 euroa eli vieraskausarilla säästää kauden aikana noin 70 euroa erikseen maksettuihin busseihin verrattuna. Kausari tulee siis halvemmaksi, vaikka pari matkaa jäisikin tekemättä. Vieraskausikorttilaiset saavat myös alennuksen mm. pian myyntiin tulevasta Maarianhaminan reissusta, sekä esimerkiksi Suomen cupin mahdollisista bussireissuista. Kausarilla tulee saamaan alennusta myös Klubipäädyn kauden 2016 fanituotemalliston tuotteista. Tämä on jokaisen aktiivisen Klubipäätyläisen pakollinen ostos.