2.9.2015

Ikimuistoisimmat mestaruusjuhlat: Maarianhamina 2011 (...ja 2015?)

Klubipäädyn reissu Maarianhaminaan 1.10. on nyt myynnissä! Alunperin kesäksi suunniteltu reissu siirtyi lokakuulle Liverpool-höntsän tieltä, mutta pääty reissaa saarelle kaikesta huolimatta isosti.

Samalla on hyvä muistella eräitä kaikkien aikojen ikimuistoisimpia mestaruusjuhlia, jotka pidettiin tasan neljä vuotta ennen tämän kauden Ahvenanmaan matkaa. HJK:lla oli vuonna 2011 takanaan yksi kaikkien aikojen kausista, kun se seksihurjasteli Euroopassa walesilaisen Bangor Cityn nurin ennätyslukemin 13-0 ja tyrmäsi kotonaan edelliskaudella Mestarien liigan välierissä pelanneen Schalke 04:n. Kuudenneksi viimeisellä kierroksella Klubi voitti vierasottelussa IFK Mariehamnin lukemin 2-0 ja karkasi jo lokakuun alussa tavoittamattomaan sarjajohtoon.


Tältä näytti vierasottelu Maarianhaminassa tasan neljä vuotta sitten kannattajan silmin

Ikimuistoisinta syksyn 2011 Maarianhamina-awayssa ei kuitenkaan ollut itse ottelu vaan sen jälkeen alkaneet huikeat bileet pelaajien ja joukkueen taustojen kanssa. Stadionilla juhlittiin vielä parikymmentä minuuttia ottelun päättymisen jälkeen kosovolaisen teehetken ja voittomaalin viimeistelleen Akseli Pelvaksen puheen merkeissä. Entistä hurjemmiksi jorot muuttuivat kun päästiin kohti Stadia suunnanneelle botskille, jossa mukana olleet vajaat sata kannattajaa ja Klubin jengi ottivat laivan yökerhon haltuunsa. Menossa mukana olivat mm. ensimmäistä Suomen mestaruuttaan juhlinut Jari Litmanen sekä seuralegendat Ägä Riihilahti, Jarno Parikka, Antti Muurinen ja monet monet muut.

Kenties Klubi saa maaottelutauon jälkeen viimeinkin kutosvaihteen silmään ja mestaruutta juhlitaan jälleen Itämeren aalloilla. Missä sinä haluat silloin olla, kotona skoolaamassa IS-TV:n striimille vai Viking Linella bilettämässä muun porukan messissä?

Lisätiedot sikahullusta ja sikahalvasta reissusta sekä ilmoittautumisohjeet Klubipäädyn facebookissa:

https://www.facebook.com/events/418232615042699/