27.3.2015

Klubipäädyn vieraskausari kaudelle 2015 myynnissä NYT!
On tullut aika ottaa uusi askel Klubipäädyn toiminnassa. Vierasreissut ovat aikaisempina vuosina pyörineet ihan mukavasti, jos matka on ollut lyhyt tai matsipäivä lauantai. HJK kuitenkin kaipaa kannustustamme jokaisessa pelissä ja kaudella 2015 Klubipääty reissaakin enemmän kuin koskaan.

Klubilla on Veikkausliigassa tänä vuonna 16 vierasottelua, joista bussin tavoittamattomissa pelataan kaksi matsia Rovaniemellä, yksi Maarinhaminassa ja yksi skulataan kotistadionilla liigaan täksi kaudeksi noussutta paikallista IFK:ta vastaan.


Klubipäädyn dösä matkaa kaikille Suomen eteläpuoliskon liigapaikkakunnlle vähintään kerran seuraaviin otteluihin:


Pe 8.5.   KuPS - HJK klo 18.30 Savon Sanomat Areena
Su 24.5. SJK - HJK klo 18.30 Seinäjoen keskuskenttä
Su 7.6.   FC Lahti - HJK klo 14.00 Kisapuiston stadion
Pe 26.6.  Ilves - HJK klo 18.30 Tammelan stadion
Ma 29.6. FC Inter - HJK klo 18.30 Veritas stadion
La 29.8.  Ilves - HJK klo --.-- Tammelan stadion
Su 13.9.  FF Jaro - HJK klo --.-- Pietarsaaren keskuskenttä
Su 27.9.  KTP - HJK klo --.-- Arto Tolsa Areena
Su 4.10.  VPS - HJK klo --.-- Hietalahden stadion
Su 25.10. KuPS - HJK klo --:-- Savon Sanomat Areena

Paras ja edullisin tapa varmistaa pääsysi mukaan kaikille reissuille on ostaa Klubipäädyn vieraskausari. Se oikeuttaa matkaan kaikkiin yllämainittuihin matseihin. Vieraskausari maksaa tasan 200€, eli yhden reissun hinnaksi tulee vainvaiset 20€. Maksu on mahdollista suorittaa kahdessa osassa, jolloin ensimmäiset 100€ tulee maksaa ennen ensimmäistä reissua eli perjantaihin 8.5. mennessä. Jälkimmäisen 100€ maksun eräpäivä on puolestaan perjantai 26.6. 

Tilaa vieraskausarisi sähköpostilla osoitteesta klubipaaty@gmail.com. Laita viestin otsikoksi "Vieraskausari 2015" ja viestikenttään nimesi sekä puhelinnumerosi. Ilmoita myös haluatko maksaa kausarin yhdessä vai kahdessa erässä. Maksuohjeet saat paluupostissa. Ensimmäisellä reissulla kausarilaisille jaetaan myös ihan oikea lompakkoon sopiva kortti, jota voi sitten läpsytellä bussissa yksittäisiä reissuja tekevien kiusaksi. HUOM! Tilaukset ovat sitovia. Kausikortti on henkilökohtainen. Vieraskausikortin hintaan ei sisälly ottelulippuja.

Reissujen yksityiskohdat ovat vielä varmistamatta, mutta jokaisen bussin lähtöajasta informoidaan aina hyvissä ajoin ennen reissupäivää. Lähtöpaikka on aina Sonera Stadiumin edustalla Urheilukadulla. Yksittäisten matkojen hintoja ei vielä ole lyöty lukkoon, mutta varmaa on se, että vieraskausarilla reissaaminen on aina edullisempaa kuin yksittäisen matkan ostaminen. Hinnoittelu pyritään tekemään niin, että kausari on edullisin vaihtoehto, vaikka sellaisen omistajalta jäisikin kauden mittaan yksi, kaksi tai jopa kolme reissua tekemättä.