26.1.2015

Kausi käyntiin! KTP - HJK 4.2.2015 klo 18.30

Kannatustoimintaa Veikkausliigakauden avausottelussa KooTeePee - HJK vuonna 2006

HJK päätti kauden 2014 vasta noin reilu kuukausi sitten niukalla tappiolla Eurooppa-liigan lohkovaiheen päätöspelissä Club Bruggea vastaan. Kausi 2015 käynnistetään hieman erilaisissa oloissa. Lentokone vaihtuu bussiin, idyllinen Brugge harmaaseen nukkumalähiöön Kotkassa ja 30000 katsojaa vetävä Jan Breydel -stadion muutamansadan katsojan Ruonalan halliin.

Se tärkein eli Klubi on kuitenkin riittävän hyvä syy matkustaa vaikka Ruonalaan helmikuisena keskiviikkona. Ensi kauden Veikkausliiga on aivan eri sarja kuin Veikkausliiga 2014. Perinteikkäät MYPA ja TPS vaipuivat ykköseen. Esport Honka saa maistaa espoolaista unelmaa kakkosdivarissa. Tilalle saatiin kuitenkin mielenkiintoisia ja myös perinteikkäitä joukkueita, joista KTP:llä on erityinen asema niin HJK:n historiassa kuin monien pitkän linjan Klubikannattajien mielissä. Kotka on rakas vieraspelipaikkakunta, jonne palataan puolen vuosikymmenen tauon jälkeen helmikuun neljäntenä päivänä Liigacupin merkeissä.

Helpoiten Ruonalan 90*50 -metrisen kentän laidalle pääsee luonnollisesti Klubipäädyn dösällä. Linja-auto starttaa Urheilukadulta Sonskin edustalta kello 16.15 ja palaa samaan paikkaan illalla kello kymmenen kieppeillä. Matkan hinta on 20 €uroa, joka maksetaan käteisellä bussissa. Ruonalan hallin kapasiteetti on varsin rajallinen, mutta KTP on luvannut, että bussireissajille löytyy varmasti tilaa. Matsilippu maksaa aikuisilta 10€ ja erityisryhmiltä 5€, joten varatkaa mukaan riittävästi kahisevaa. Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen klubipaaty(a)gmail.com omalla nimellä ja puhelinnumerolla varustettuna.

Tapahtuma löytyy myös Klubipäädyn Facebookista.