10.4.2014

Suklaata, käkikelloja sekä pari terapiaa - Berat SWEITSISSÄ

Moikka Berat, mitä kuuluu? Olit menossa aiemmin terapiaan kun jutettelimme - kerro lisää?

Moikka, ihan hyvää kuuluu - kiitos kysymästä! Tai siis olosuhteisiin nähden ihan hyvää, koska loukkaantumiset aina vähän pistää mielen maihin. Tosiaan kiirettä piti varattuun terapiaan ja meinasin myöhästyä laiskuuttani. Ja siis kyseessä ei ole parisuhdeterapia, verkostoterapia eikå mikään vastaava vaan ihan fysioterapia.

Sveitsissä mennyt ihan mukavasti, olen viihtynyt hyvin ja pelit mennyt ihan mukavasti + tosiaan ne muutamat maalitkin on tullut tehtyä. Olen tyytyväinen mut en silti tyydy tähän.

Et ole ollut otsikoissa – miksi?

Kohta tosiaan ollut sivussa kuukauden polven sivusidevamman vuoksi eikä varmaan ole sen takia ole Suomessa ollut otsikoita . Tai en sitten en vaan ole tehnyt mitään negatiivista tai sanonut mitään räiskyvää. Joskus tuntuu että suomalainen media huomaa vaan kaikki negatiiviset asiat ja uutisoi niistä – ehdotuksia?

Kerro meille jotain lyhyesti Thunista - kaupungista sekä seurasta?

Thun on pieni kaupunki, mutta sitäkin hienompi - mainiot nähtävyydet ja vartin päässä pääkaupunki Bernistä. Seurassa on ollut nyt jo muutaman vuoden hyvä ”tekemisen meininki” ja siitä osoituksena mm. ”Europe League”-paikka lohkovaiheessa tänä vuonna. Ja viimeiset kolme vuotta seura on sijoittunut viiden parhaan joukkoon liigassa...

Koetko ettet ole saanut maajoukkueessa ns. ”uutta mahdollisuutta” (mm. Atik Facebookin puolella kampanjoinut sun puolesta)?

En ymmärrä tota ”uutta mahdollisuutta” -kysymystä. Maajoukkueessa on aina ne pelaajat ketkä on ns. kuumia ja sellaiset ketkä on valmentajan pelisysteemiin/mieleen.

Tunnen Atikin Kuopion ajoilta ja hän on hieno mies. Sain häneltä vinkkejä jo 17-vuotiaana treenaamisesta ja pelaamisesta. Hän on minullekin sanonut pitävänsä minun pelityylistä ja se on tietty kiva kuulla. Atik on kans sellainen mies, että sanoo mielipiteensä suoraan eikä mieti sanomisissaan että pitäisi olla mieliksi jollekin.

Oot nuori jannu vielä muuta käynyt jo "siellä sun täällä" - Kaipaisitko jotain vakituisempaa osoitetta vai sopiiko kiertolaiselämä sulle? Unelmia ja toiveita?

Tietenkin on välillä kiva asettua pidemmäksi aikaa yhteen paikkaan, mutta jalkapallo on sellaista että suunnitelmat voivat muuttua nopeasti. En koe ainakaan vielä sellaista ”pakkoa” asettautua aloilleen – menen täysin jalkapallon ehdoin ja mikä on milloinkin paras ratkaisu.

Unelmissa on tietenkin pelata futista mahdollisimman pitkään ja saavuttaa asioita mitä olisi mukava muistella uran jälkeenkin.

Elämän suhteen sitä toivoo aina positiivisuutta kaikissa asioissa – yritän olla aina ihmisille mukava ja kohtelias. Silloin pystyy olemaan itseensä tyytyväinen kun ei kanna kaunaa toisille ja pystyy unohtamaan nopeesti ikävät asiat. Toki tärkeinpänä tietenkin toivoo terveyttä kaikille läheisille ja tietenkin muillekin - mikään ei ole arvokkaampaa kun terveys

Kerro meille jotain, mitä olet aina halunnut jakaa ja mitä ei ole koskaan kysytty?

Sen ehkä voisin sanoa,että jotkut, jotka ei tunne mua, pitävät mua jollain tapaa (en tiedä miksi) ylimielisenä. Mutta sanotaan näin että mun sanavarastoon tai käyttäytymistapoihin ei kuulu tuollaista sanaa. Ja kaikki jotka mut tuntevat, tietävät mitä tarkoitan

Loppukevennyksenä: Kuunteletko yhtä paskaa Balkan-teknoa kuin Erfan?

Onko olemassa paskaa BALKAN- teknoa? (PTV vastaa puolestanne merkitsevällä hiljaisuudella)

Kuuntelen usein vaan ''meikäläisten'' musiikkia ja en vielä ole törmännyt paskaan sellaiseen ;) Itseasiassa nyt kun tuli siitä puhe niin pistetään heti soimaan, siitä tulee hieno fiilis - kokeilkaa ihmeessä!!