28.4.2013

Kauden 2013 kotiavaus huomenna!

Klubipäädyn laajennettu seisomakatsomo odottaa kannattajia.

Klubi on helsinkiläinen, ja helsinkiläisten, seura. Se on SINUN paikallinen jalkapalloseurasi. Peleihin matkaamista ei tarvitse suunnitella kuukausia etukäteen. Matsiin matkaamiseen ei tarvitse upottaa koko kuukauden palkkaa. Eikä matseihin tarvitse matkustaa puolta maailmaa.

Tunnet pelaajat, tunnet valmentajat ja kaikki muutkin seurassa toimivat. Tunnet kotistadionisi. Näet kuinka se loistaa kaikessa kauneudessaan matsipäivinä, mutta näet myös kuinka se nukkuu ruususen unta talven pimeimpinä hetkinä.

Vuosien saatossa olet oppinut rakastamaan seuraasi. Olet myös tutustunut muihin, jotka tuntevat samalla tavalla. Matsipäivänä törmäät tuttuihin ihmisiin lähipubissa. Ihmisiin, joista on vuosien varrella tullut hyviä ystäviä. Olette jakaneet samat ilot ja surut seuratessanne Klubia ympäri Suomea. Parhaimmassa tapauksessa myös ympäri Eurooppaa.

Matsissa laulaessasi seuran tunnussävelmää, tunnet yhteenkuuluvuutta muiden kanssa. Sinä, ja kaikki muut katsomossa olevat ihmiset, muodostatte yhteisön. Yhteisön, josta voi olla ylpeä. Ilman tätä seuraa ei olisi teitä, mutta ennen kaikkea ilman teitä ei olisi tätä seuraa!

Tämä kaikki on jotain mitä et voi kokea kotisohvaltasi seuratessasi Barcelona – Real Madrid ottelua. Klubi on meidän kaikkien yhteinen tuotos. Klubi on kuva meistä ja meidän yhteisöstämme. Ollaan ylpeitä siitä ja näytetään se myös muille!

Täytetään siis kentän katsomo huomenna!

On vain yksi Klubi!